Om os

Historien i træet og godt håndværk

Woody Design er en dansk virksomhed med en passion for håndværk og en særlig kærlighed til træ. Vi tror på, at hvert stykke træ har sin egen unikke historie, og at det er vores opgave at fremhæve denne skønhed og kvalitet i vores produkter. Vores plankeborde er skabt i hånden af erfarne snedkere, der værdsætter det autentiske og unikke i hvert stykke træ. Vi arbejder kun med kvalitetsmaterialer, som er certificeret bæredygtige da vi har et fast mål om at gøre en positiv indvirkning på vores miljø. Det samme gør sig gældende for vores andre produkter i træ, eksempelvis vores 2EASY vægopbevaring, eller vores York skrivebordsplade.

  • Fokus på kvalitet

    Hvad end du har kig på vores plankeborde, stole eller noget helt tredje, så kan du være helt sikker på, at kvaliteten er i top og der er kælet for detaljerne. Vi forstår hvor vigtigt det er, at have møbler som kan holde i mange år - både til dagligdagen, men også når man har venner og familie på besøg.

  • Bæredygtige materialer

    Vores katalog af plankeborde er lavet af FSC® certificeret egetræ, der er bæredygtigt og ansvarligt skovbrug. Samtidig er træet behandlet med en slidstærk naturolie, der giver bordene en smuk og varig finish. Læs mere om bæredygtighed på Woody Design

  • Træ plantet for hvert bord

    Vi har en vision om at give mere tilbage tilbage til naturen end hvad vi tager fra den. Derfor har vi indgået et samarbejde med Klimatræ, hvor vi donerer et træ for hvert bord, vi sælger. Sammen planter vi træer i danske skove, hvilket bidrager til at fjerne CO2 i atmosfæren og skabe nye økosystemer.

1 af 3

Udforsk vores plankeborde

1 af 7