Bæredygtighed hos Woody

Hos Woody er bæredygtighed en vigtig del af vores filosofi. Vi bruger kun træ fra bæredygtige skove og sørger for at minimere vores miljøpåvirkning i hele produktionsprocessen. Så vi sammen kan skabe skønne, bæredygtige plankeborde til dit hjem.

Bæredygtige materialer

Vi er stolte af at kunne sige, at vores borde udelukkende er lavet af bæredygtige materialer. Vi bruger egetræ fra bæredygtig skovbrug certificeret af Forest Stewardship Council(FSC). Vi har også valgt at udelukkende bruge natur olie i behandlingen af bordene. Naturolie er en miljøvenlig oliebehandling der beskytter træet og give bordet en smuk finish.

Vi planter et træ for hvert plankebord solgt

I samarbejde med Klimatræ planter vi for hver bord solgt på vores hjemmeside, et træ i danske skove. Som kunde vil du modtage et certifikat på det træ dit bord har plantet i indsatsen på oprettelse af nye skove og økosystemer rundt om i Danmark.

Certifikater

  • Klimatræ samarbejdspartner

    Klimatræ er en dansk virksomhed hvis mission er oprettelsen af nye skove i Danmark. Ved at plante træer er det med til at fjerne CO2 for atmosfæren og skabe nye økosystemer. Læs mere på deres hjemmeside

  • FSC® certificeret træ

    Forest Stewardship Council er en international organisation, der arbejder for at sikre bæredygtig skovdrift. Det betyder, at træet er skåret i en skov, der er certificeret for bæredygtig skovdrift, der ikke skader miljøet.

1 af 4

Udforsk vores plankeborde

1 af 8